Barion Pixel

Shoyeido Ume japán füstölő

3 050 Ft

A Shoyeido Ume a fahéj és szilva édes illatát varázsolja a szobába.  Aromái elcsendesítik elmét
Egy doboz 35 szálat tartalmaz, kis kerámia füstölőtartóval. Égési idő 25-30 perc.

Kategória:

Leírás

Ha japán füstölő, akkor Nippon Kodo és Shoyeido!

Egy szép kerámia tartó benne egy füstölő, ami finom illatot varázsol, szinte mindenhol ott kellene, hogy legyen. Stressz oldó, nyugtató, kellemes közérzetet ad. De csak akkor, ha a megfelelő helyen a megfelelő füstölőt használjuk. A Shoyeido és Nippon Kodo füstölői jó választás lehet azoknak is, akik eddig nem kedvelték az erős illatokat. Japán egyik legkedveltebb márkái közé tartoznak. Válogatott alapanyagokból, kimagasló minőségben készülnek. Egyaránt képviselik a modern és hagyományos illatokat is. A Shoyeido és Nippon Kodo füstölők  beltérben is biztonságosan használhatók, nem tartalmaznak faszénport, nem köhögtetnek. Jellemzően kevésbé füstölnek, inkább illatoznak.   A jó minőségű beltéri füstölő illata nem tolakodó, naponta rendszeresen is használható. A https://nihonkaori.hu/termekeim/fustolok/ oldalon megtalálja a hangulatához legmegfelelőbb füstölőket, az egyszerűbb illatoktól kezdve az exkluzív kompozíciókig, típustól függően 20, 35, 40 és 50 szálas kiszerelésekben.  Nyáron próbálja ki a hűsítő, friss illatokat, a hidegebb őszi és téli napokon az édesebb, fűszeresebb füstölőkkel teremtsen kellemes környezetet otthonában.

A legkedveltebb füstölő pálcikák illatai

A Koh Do és Morning Star 20 szálas füstölői közül igazi japán hangulatot varázsol a kissé kesernyés Green tea és  a cseresznyevirágzás, a Sakura illata.

Az Elemense válogatás  öt karakteres illata az Earth, Water, Air, Fire és Space.  Választásunk sokszor meglepetést okozhat.  Egy doboz 40 szálat tartalmaz, kis négyzetes kerámia füstölőtartóval.

A Kayuragi termékcsalád a klasszikus szantál és aloéfa illatok mellett további különleges növény- és gyümölcsillatokat rejt elegáns fa dobozba csomagolva. Meggyújtva, finom füstje és aromája nyugtatólag hat lelkünkre. A 40 szál füstölő mellett kis kerámia füstölőtartót is talál

 Shoyeido tradicionális japán füstölői nem tartalmaznak szintetikus olajokat, illatanyagokat. Mentes az állati eredetű összetevőktől.

Három varázslatos illata a szantált és borneói kámfort tartalmazó Kusa, a benzoé gyantás Moku és a mámorosan édes, fahéjas Ume. A dobozban 35 szál füstölő pálcika van és egy aranyos füstölő tartó.

A kellemes illat mellett a szálló füst látványa is segíti az ellazulást, a kikapcsolódást.  Élje át azt a megmagyarázhatatlan, kellemes érzést, amit a lágyan ívelő füst, a lobogó tűz játéka és a tengerhullámok morajlása vált ki az emberekben. Egyszerűen csak engedje át magát a füst és az illat hatásának, hogy megtalálhassa lelki nyugalmát. A füstölők égési ideje típustól függően 20-30 perc, de illatukat hosszú órákon át érezheti. Szánja ezt az időt önmagára.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shoyeido Ume japán füstölő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Nihon Kaori