Barion Pixel

Awaji Island japán füstölő – Fresh Sandalwood

7 500 Ft

Awaji Island Koh-shi

The japanese fragrance

Hunyd be a szemed és végy egy mély lélegzetet.  Lassan fújd ki a levegőt. Az elméd lassan lenyugszik.

A The japanese fragrance a japán tradíciók jegyében született. A dobozban lévő füstölőket kézzel válogatták, kb 100 darabot tartalmaz. Égési ideje 25-30 perc.

Használd figyelemmel és egészséggel!

Leírás

Awaji Island, ahol a japán füstölők születnek

Japánban a Koh-shi az a személy, aki a füstölőkészítés teljes folyamatáért felelős. Ott van a keverési folyamatoknál egészen a csomagolásig. Magyarul a Koh-shi a füstölőmester.

A Nippon Kodo, Shoyeido és Ume Collection mellett az Awaji Island füstölői mély tradíciót képviselnek.

Az Awaji Island füstölőit nem lehet összehasonlítani a tömeg termékekkel. A hagyományos füstölő készítési módszerek, szigorú minőségi ellenőrzések, a Koh-shi ügyessége, tapasztalata, kreativitása és büszkesége teszi egyedivé.

Kōdō, „az illat útja”.
A Heiain korban (794-1185) a felsőbb osztályok már a szobákat és a ruháikat is illatosították. Egy-egy udvaroncot messziről fel lehetett ismerni az illatáról. Illatversenyeket is rendeztek, melyen különböző illatos fákat és egyéb anyagokat kellett felismerni a füstje alapján, valamint velük harmonizáló illatot kellett hirtelenjében előállítani. További versenyszámként egy illatkombináció alapján kellett feleleveníteni valamelyik irodalmi művet. A kōdō különböző iskolái a mai napig élnek.

in: Gy. Horváth László, Japán kulturális szótár, Corvina, 2018

A The japanese fragrance család ennek a jegyében született.

Használd figyelemmel és egészséggel!

A kellemes illat mellett a szálló füst látványa is segíti az ellazulást, a kikapcsolódást.  Éld át azt a megmagyarázhatatlan, kellemes érzést, amit a lágyan ívelő füst, a lobogó tűz játéka és a tengerhullámok morajlása vált ki az emberekben. Egyszerűen csak engedd át magadat a füst és az illat hatásának, hogy megtalálhasd lelki nyugalmat. A füstölők égési ideje típustól függően 20-30 perc, de illatukat hosszú órákon át érezheti. Szánd ezt az időt önmagadra.

 

 

 

További információk

Illatok

Bay Wind, First Summer Rose, Harmony, Meditation, Sea, Tokyo Zuicho

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Awaji Island japán füstölő – Fresh Sandalwood” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Nihon Kaori