Barion Pixel

Awaji Island The Sakuyakonohana Incenses – Flower of Fuji

9 800 Ft

Awaji Island Koh-shi

The Sakuyakonohana Incenses

Hunyd be a szemed és végy egy mély lélegzetet.  Lassan fújd ki a levegőt. Az elméd lassan lenyugszik.

A The Sakuyakonohana Incenses a japán tradíciók jegyében született. A jelenleg itthon elsőként forgalmazott Flower of Fuji illatát a Fuji virágai ihlették. A doboz 130 füstölőpálcikát tartalmaz, izzási idejük 25-30 perc.

Használd figyelemmel és egészséggel!

Leírás

Awaji Island, ahol a japán füstölők születnek

Japánban a Koh-shi az a személy, aki a füstölőkészítés teljes folyamatáért felelős. Ott van a keverési folyamatoknál egészen a csomagolásig. Magyarul a Koh-shi a füstölőmester.

A Nippon Kodo, Shoyeido és Ume Collection mellett az Awaji Island füstölői mély tradíciót képviselnek.

Az Awaji Island füstölőit nem lehet összehasonlítani a tömeg termékekkel. A hagyományos füstölő készítési módszerek, szigorú minőségi ellenőrzések, a Koh-shi ügyessége, tapasztalata, kreativitása és büszkesége teszi egyedivé.

Kōdō, „az illat útja”.
A Heiain korban (794-1185) a felsőbb osztályok már a szobákat és a ruháikat is illatosították. Egy-egy udvaroncot messziről fel lehetett ismerni az illatáról. Illatversenyeket is rendeztek, melyen különböző illatos fákat és egyéb anyagokat kellett felismerni a füstje alapján, valamint velük harmonizáló illatot kellett hirtelenjében előállítani. További versenyszámként egy illatkombináció alapján kellett feleleveníteni valamelyik irodalmi művet. A kōdō különböző iskolái a mai napig élnek.

in: Gy. Horváth László, Japán kulturális szótár, Corvina, 2018

A The Sakuyakonohana Incenses család ennek a jegyében született.

Használd figyelemmel és egészséggel!

A kellemes illat mellett a szálló füst látványa is segíti az ellazulást, a kikapcsolódást.  Éld át azt a megmagyarázhatatlan, kellemes érzést, amit a lágyan ívelő füst, a lobogó tűz játéka és a tengerhullámok morajlása vált ki az emberekben. Egyszerűen csak engedd át magadat a füst és az illat hatásának, hogy megtalálhasd lelki nyugalmat. A füstölők égési ideje típustól függően 20-30 perc, de illatukat hosszú órákon át érezheti. Szánd ezt az időt önmagadra.

A www.happysheep.hu a Nippon Kodo japán füstölők magyarországi importőrének támogatását élvezi, tagja az általa ajánlott webshopoknak. http://japanfustolo.hu/boltjaink.html

 

 

További információk

Illatok

Bay Wind, First Summer Rose, Harmony, Meditation, Sea, Tokyo Zuicho

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Awaji Island The Sakuyakonohana Incenses – Flower of Fuji” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Nihon Kaori