Barion Pixel

Awaji Island japán füstölő – Zöld tea

7 500 Ft

Awaji Island Koh-shi

The japanese fragrance

Az Awaji Island japán füstölőket minden nap élvezheti. Az illatok sosem tolakodóan erősek, a füstjük sem zavaró.

A zöld tea klasszikus, elmét frissítő illat, akár napi használatra is ajánlott. A doboz 100 darab füstölőt tartalmaz, égési ideje 25-30 perc.

Hunyd be a szemed és végy egy mély lélegzetet.  Lassan fújd ki a levegőt. Az elméd lassan lenyugszik.

A The japanese fregrance a japán tradíciók jegyében született.

Használd figyelemmel és egészséggel!

Leírás

Awaji Island, ahol a japán füstölő születik

Japánban a Koh-shi az a személy, aki a füstölő elkészítésének teljes folyamatáért felelős. Ott van a keverési folyamatoknál egészen a csomagolásig. Magyarul a Koh-shi a füstölőmester.

A Nippon Kodo, Shoyeido és Ume Collection mellett az Awaji Island füstölői mély tradíciót képviselnek.

Az Awaji Island füstölőit nem lehet összehasonlítani a tömeg termékekkel. A hagyományos füstölő készítési módszerek, szigorú minőségi ellenőrzések, a Koh-shi ügyessége, tapasztalata, kreativitása és büszkesége teszi egyedivé.

Kōdō, „az illat útja”.
A Heiain korban (794-1185) a felsőbb osztályok már a szobákat és a ruháikat is illatosították. Egy-egy udvaroncot messziről fel lehetett ismerni az illatáról. Illatversenyeket is rendeztek, melyen különböző illatos fákat és egyéb anyagokat kellett felismerni a füstje alapján, valamint velük harmonizáló illatot kellett hirtelenjében előállítani. További versenyszámként egy illatkombináció alapján kellett feleleveníteni valamelyik irodalmi művet. A kōdō különböző iskolái a mai napig élnek.

in: Gy. Horváth László, Japán kulturális szótár, Corvina, 2018

A The japanese fragrance család ennek a jegyében született.

A Nihon Kaori weboldalán elérhető mind a 14 fantasztikus  illat. Válassza a klasszikus Zöld tea, Kávé, Liliom, Szantál, Levendula, Pézsma, Cseresznye virág, vagy a különleges Akácia, Yuzu, Osmanthus, Indian Ink, Illatos fa, Erdő illata, Friss Szantál fütölőket.

Használd figyelemmel és egészséggel!

A kellemes illat mellett a szálló füst látványa is segíti az ellazulást, a kikapcsolódást.  Éld át azt a megmagyarázhatatlan, kellemes érzést, amit a lágyan ívelő füst, a lobogó tűz játéka és a tengerhullámok morajlása vált ki az emberekben. Egyszerűen csak engedd át magadat a füst és az illat hatásának, hogy megtalálhasd lelki nyugalmat. A füstölők égési ideje típustól függően 20-30 perc, de illatukat hosszú órákon át érezheted. Szánd ezt az időt önmagadra.

A 100 szálas The Four Seasons Series füstölők mellett próbálja ki a nagyobb kiszerelésű klasszikus és kevert illatokat is.

https://nihonkaori.hu/termekeim/fustolok/awaji-island-koh-shi/

A www.nihonkaori.hu a Nippon Kodo japán füstölők magyarországi importőrének támogatását élvezi, tagja az általa ajánlott webshopoknak. http://japanfustolo.hu/boltjaink.html

 

 

További információk

Illatok

Bay Wind, First Summer Rose, Harmony, Meditation, Sea, Tokyo Zuicho

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Awaji Island japán füstölő – Zöld tea” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Nihon Kaori